Descriere
Rola de patiserie cu lame incrucisate pentru realizarea croissantelor este o ustensila de bucatarie pentru taierea aluatului, rezistenta la uzura. Este formata dintr-o tija centrala, cutit incrucisat cu forma de 3 triunghiuri si 2 manare.
Cu un design inovator cu lame incrucisate cu ajutorul careia se obtin trei triunghiuri identice de aluat, dintr-o singura rulare, rola de patiserie are o manopera fina, cu manere din plastic ergonomice, confortabile la prindere, care nu aluneca. Este un produs durabil, rezistent la uzura si zgarieturi, nu elibereaza mirosuri, arome sau culori in aluat.
Lamele incrucisate taie dintr-o singura rulare, 3 tringhiuri identice, cu 2 laturi de 18 cm si o latura de 10 cm. Cutitele au prevazut pe mijlocul laturii de 10 cm, un cutit vertical ce realizeaza o crestatura pe baza triunghiului de aluat, ce face ca impaturirea croissantelor sa se faca usor si este tot odata un ghidaj pentru umplutura.

Este ideala pentru taierea aluatului de patiserie, prepararea de cornuri, croissante si cornulete. Se curata usor sub jet de apa si este prevazuta cu orificii de agatare pe fiecare dintre cele 2 manere pentru o depozitare usoara.